Кухня по поръчка в Бургас – как и къде

By | юни 9, 2017

Пред покупката на готова кухненска гарнитура, мнозина предпочитат кухненски мебели по поръчка. Действително, все пак е по-добре специалистите да дойдат на място, да огледат кухненското помещение, да вземат точните размери, да покажат каталози с десетки варианти на мебели и цветови оттенъци, от които собствениците на кухнята да изберат бъдещата си кухненска мебелировка. Не е без значение и факта, че кухненската мебел по поръчка върви заедно с доставката и монтажа на мебелите. След като се уточнят подробностите по поръчката, на собствениците на апартамента остава само да изчакат няколко дни или седмици, след което един ден просто ще могат да влязат в напълно готовата си кухня.

“Мебели Кръстев” предлагат всичко описано по-горе, плюс още нещо. Освен, че ще предложим стотици варианти за кухненска гарнитура по избор, освен, че ще вземем размери на кухненските мебели на място, освен, че ще монтираме кухненските мебели във вашето кухненско помещение, ние също така ще монтираме и свържем към електрическата и ВиК системи вашите кухненски уреди. Няма да има нужда да викате допълнителни специалисти за монтаж и свързване на пералня, бойлер или други уреди – след като напуснем помещението вие ще имате напълно завършена, напълно функционална кухня. Като при това гарантираме нейната индивидуалност и уникалност.

За да поръчате вашата нова кухня се свържете с нас на телефон: 088 332 7212

Какво можем да предложим? На първо място – качество, уникалност, гъвкава ценова политика. Ние можем да създадем за вас практически всички варианти, измислени до момента за обзавеждане на кухня. Можем да изработим и монтираме във вашата кухня мебели от масив, изработени от скъп дървен материал – дъб, орех, махагон, обработени и защитени с най-добрите лакови покрития. Можем да ви предложим ефектен, но удобен и евтин вариант на кухненски шкафчета, изработени от пресовани плоскости. Кухненските плотове могат да бъдат от естествен или от изкуствен камък, от масивно дърво, от масивно стъкло или от ламинирани ПДЧ плоскости. Мебелният обков може да бъде от скъп метал или от имитация на метал. Между най-скъпия и най-евтиния вариант ние разполагаме още със стотици варианти, които ще обсъдим с вас на място и заедно ще изберем най-подходящата кухня за вашия бюджет и разположение на кухненското помещение.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 088 332 7212

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА МЕБЕЛ